Lesena ura

69,90

Lesena ročna ura je izjemno eleganten in hkrati športen modni dodatek, ki bo popolnoma dopolnil vaš stil. Izdelana je iz vrhunskih svetovno znanih vrst lesa, kar ji daje edinstveno in naravno podobo, hkrati pa je tudi izredno lahka in prijetna za nošenje na zapestju.

Lesena ročna ura je izdelana iz rdeče sandalovine in dodatki kovine. 

Vsaka lesena ročna ura je izdelana ročno, s čimer se zagotavlja natančnost in kvaliteta. Poleg tega ima vsaka lesena ročna ura tudi kvaliteten mehanizem in garancijo, kar vam zagotavlja dolgotrajno uporabo in zadovoljstvo z nakupom, , saj smo prepričani v kvaliteto naših izdelkov.

Namig: Lesena ročna je kot drobna pozornost ali darilo za rojstni dan. Če ne veš, katera lesena ročna  ura bi bila všeč tvojim najdražjim, zagato preprosto rešiš tako,da jim podariš darilni bon.

1 na zalogi

Opis

Lesena ročna ura je izjemno eleganten in hkrati športen modni dodatek, ki bo popolnoma dopolnil vaš stil. Izdelana je iz vrhunskih svetovno znanih vrst lesa, kar ji daje edinstveno in naravno podobo, hkrati pa je tudi izredno lahka in prijetna za nošenje na zapestju.

Lesena ročna ura je izdelana iz rdeče sandalovine in dodatki kovine.

Vsaka lesena ročna ura je izdelana ročno, s čimer se zagotavlja natančnost in kvaliteta. Poleg tega ima vsaka lesena ročna ura tudi kvaliteten mehanizem in garancijo, kar vam zagotavlja dolgotrajno uporabo in zadovoljstvo z nakupom. Pri izdelavi lesene ročne ure se osredotočamo na vsak detajl. Vsi elementi, od ohišja do številčnice in kazalcev, so skrbno izbrani in natančno sestavljeni, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo lesene ročne ure.

Lesena ročna ura je opremljena s kvalitetnim Quartz mehanizmom, ki omogoča natančno merjenje časa in zagotavlja dolgo življenjsko dobo ure. Garancija na leseno ročno uro vam zagotavlja brezskrbno nošenje in uporabo, saj smo prepričani v kvaliteto naših izdelkov.

Lesena ročna ura je primerna za vsakodnevno uporabo, saj se lepo ujema s številnimi stilskimi kombinacijami. Bodisi da ste v službi, na izletu ali pa se preprosto sprehajate po mestu, ta ura bo popolnoma dopolnila vaš videz.

Lesena ročna ura je izredno lahka in prijetna za nošenje, saj je narejena iz visokokakovostnega lesa, ki je izjemno lahek, a hkrati trpežen material. Poleg tega pa je les tudi zelo trpežen material, kar pomeni, da bo vaša ura zdržala tudi najbolj zahtevne situacije. Lesena ročna ura je namreč narejena iz lesa, ki ima zelo nizko gostoto, kot so bambus, javor, sandalovina črne ebenovina….

Zaradi nizke gostote lesa je lesena ročna ura izjemno udobna za nošenje in ne povzroča neugodja na zapestju Les pa ni samo trpežen, ampak tudi ekološko prijazen material, zato boste z nakupom naše lesene ročne ure prispevali tudi k ohranjanju narave.

Najpomembnejše pa je, da je vsaka ura narejena ročno. To pomeni, da so vsi detajli in podrobnosti ročno obdelani in natančno postavljeni. Zaradi tega je vsaka lesena ročna ura unikatna in posebna.

Namig: Lesena ročna ur je kot drobna pozornost ali darilo za rojstni dan. Če ne veš, katera lesena ročna  ura bi bila všeč tvojim najdražjim, zagato preprosto rešiš tako,da jim podariš darilni bon.

Blagovna znamka: BOBO BIRD
Vrsta paščka: rdeča sandalovina in dodatki kovine
Model: Unisex

Velikost lesene ročne ure

Pašček Dolžina: 160 do 210 mm
Pašček Širina:  22 mm
Premer številčnice: 43 mm
Debelina številčnice: 10 mm

Material lesene ročne ure

Pašček: kombinacija rdeče sandalovine in dodatki kovine
Ohišje:rdeča sandalovina
Steklo: Crystal, mineralno steklo odporno na udarce in praske
Mehanizem: Quartz

Garancija: 12 mesecev

Lesena ročna ura je zapakirana v kartonsko škatlico.

Brezplacna dostava-lesena-ura

Brezplačna in hitra dostava

Pri naročilu nad 80 €, se vam na blagajni poštnina avtomatsko odšteje.I

Lesena-Ura

Lesene ure na zalogi

Lesene ure, ki jih naročite pošljemo še isti dan naprej.

Lesena ura akcija

Akcijske cene

Lesena ura ima vedno akcijo, saj so vedno določeni izdelki v akciji.

Varno placilo

Varen nakup

​Nakup v naši spletni trgovini je varen in​ zaščiten z ssl certifikatom.

Lesena-ura-plačilo-po-povzetju

Plačila

​Nakup je možen s plačilnimi​ ​oz.kreditnimi karticami,​ bančnim nakazilom,​ paypalom in po povzetju.

Podpora

Plačila

​Vsem, ki imajo pri spletnem naročanju težave, zagotavljamo 24 urno pomoč. 031 344 436 ali ales@lesenaura.si

MENI