Lastnosti lesene ure

Lastnosti-lesene-ure

Lesena ročna ura, ki prikazuje čas, kronograf in datum je izjemno eleganten in hkrati športen modni dodatek, ki bo popolnoma dopolnil vaš stil. Izdelana je iz vrhunskih svetovno znanih vrst lesa, kar ji daje edinstveno in naravno podobo, hkrati pa je tudi izredno lahka in prijetna za nošenje na zapestju.

Vsaka lesena ročna ura je izdelana ročno, s čimer se zagotavlja natančnost in kvaliteta. Poleg tega ima vsaka lesena ročna ura tudi kvaliteten mehanizem in garancijo, kar vam zagotavlja dolgotrajno uporabo in zadovoljstvo z nakupom. Pri izdelavi lesene ročne ure se osredotočamo na vsak detajl. Vsi elementi, od ohišja do številčnice in kazalcev, so skrbno izbrani in natančno sestavljeni, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo lesene ročne ure.

Lesena ročna ura je opremljena s kvalitetnim Quartz mehanizmom, ki omogoča natančno merjenje časa in zagotavlja dolgo življenjsko dobo ure. Garancija na leseno ročno uro vam zagotavlja brezskrbno nošenje in uporabo, saj smo prepričani v kvaliteto naših izdelkov.

Lesena ročna ura je primerna za vsakodnevno uporabo, saj se lepo ujema s številnimi stilskimi kombinacijami. Bodisi da ste v službi, na izletu ali pa se preprosto sprehajate po mestu, ta ura bo popolnoma dopolnila vaš videz.

Lesena ročna ura je izredno lahka in prijetna za nošenje, saj je narejena iz visokokakovostnega lesa, ki je izjemno lahek, a hkrati trpežen material. Poleg tega pa je les tudi zelo trpežen material, kar pomeni, da bo vaša ura zdržala tudi najbolj zahtevne situacije. Lesena ročna ura je namreč narejena iz lesa, ki ima zelo nizko gostoto, kot so bambus, javor, sandalovina črne ebenovina….

Zaradi nizke gostote lesa je lesena ročna ura izjemno udobna za nošenje in ne povzroča neugodja na zapestju Les pa ni samo trpežen, ampak tudi ekološko prijazen material, zato boste z nakupom naše lesene ročne ure prispevali tudi k ohranjanju narave.

Najpomembnejše pa je, da je vsaka ura narejena ročno. To pomeni, da so vsi detajli in podrobnosti ročno obdelani in natančno postavljeni. Zaradi tega je vsaka lesena ročna ura unikatna in posebna.

Namig: Lesena ročna ur je kot drobna pozornost ali darilo za rojstni dan. Če ne veš, katera lesena ročna  ura bi bila všeč tvojim najdražjim, zagato preprosto rešiš tako,da jim podariš darilni bon.

Lastnosti lesene ure so navedene spodaj, lesena ura in 7 razlogov zakaj jo imeti pa si  lahko preberete TUKAJ.

 

 

okolju prijazne

unikatne

stilske

lahke

hitra dostava

več vrst plačil

podpora

varen nakup

vračilo

stalna zaloga

MENI