Koda za popust lesena ura

Koda-za-popust lesena ura

Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu preko spletne trgovine lesenaura in je časovno omejena. Aktivno kodo za popust najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, na strani posameznega oddelka, v našem e-obveščevalcu ali drugih medijih. Koda za popust ni v naprej določene glede na znesek in/ali popust niti niso v naprej načrtovane (datum veljavnosti oz. aktivacije kod prilagajamo glede na poslovno politiko).

V primeru, da kupec izkoristi kodo za popust, a naročilo s koriščeno kodo kasneje sam prekliče po lastni volji, do nove ugodnosti z naslova te kode ni več upravičen.

Uporaba kode za popust:

  • Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Vrednost vašega naročila mora biti vsaj 1 € višja od vrednosti kode za popust. Ko končate z dodajanjem izdelkov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb Nadaljujte. Navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.
  • Za nakup enega izdelka je možno uveljaviti le eno kodo za popust.
  • Ko vpišete kode za popust, se vrednost kod za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.
  • Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat.
  • Koda za popust pa je lahko tudi stalna.
  • Kombinacija različnih oblik ugodnosti znotraj istega naročila ni mogoča.

Kode za popust ni možno izkoristiti, če je artikle že v akciji.

Vsaka lesena ročna ura je izdelana ročno, s čimer se zagotavlja natančnost in kvaliteta. Poleg tega ima vsaka lesena ročna ura tudi kvaliteten mehanizem in garancijo, kar vam zagotavlja dolgotrajno uporabo in zadovoljstvo z nakupom. Pri izdelavi lesene ročne ure se osredotočamo na vsak detajl. Vsi elementi, od ohišja do številčnice in kazalcev, so skrbno izbrani in natančno sestavljeni, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo lesene ročne ure.

MENI